iPad + zuil

Premium product
iPad + zuil

Ga je iPads huren bij iPadhuren.nl? Dan kun je tegelijk ook een iPad zuil huren.  Op een iPad zuil kun je jouw bedrijfspresentatie, een bedrijfsapp, jaarresultaten en andere gegevens zien die interessant zijn voor bezoekers, potentiële klanten of  mogelijke nieuwe opdrachtgevers.

iPad zuil huren bij beurzen of events

iPad huren zuil kleinSta je op een beurs op en wil je daar graag mensen laten weten wat jouw product voor hen kan doen? Overweeg dan het huren van een iPad met een iPad zuil ter ondersteuning. Bezoekers die graag jouw digitale presentatie bekijken, kunnen dat handiger met een iPad op een iPad statief, dan over je schouder met je mee te kijken terwijl je de iPad vasthoudt. Met de iPad zuil staat de iPad veilig, en kan er gemakkelijk een groepje mensen omheen komen staan. Ideaal voor op de beurs!

Landscape of portrait modeiPad zuil in portrait uitvoering

Standaard leveren wij de Designzuil in landscape, maar heb je een evenement waarbij jouw presentatie of site beter
uitkomt in portrait mode, dan ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Ook in portrait mode ziet de iPad statief er fantastisch uit en geeft het duidelijk een meerwaarde aan jouw presentatie.

Branding met jouw logo of een eyecatcher

Onze designzuilen zijn ook geschikt voor branding, zo kun je eenvoudig jouw logo of een eyecatcher op de voorkant van de iPad zuilen laten aanbrengen voor nog meer exposure.

Premium product en premium service

Met de Apple iPad en de design zuil leveren wij een premium product, daarnaast mag je bij ons rekenen op een premium service. Wij bezorgen op locatie, installeren en geven uitleg, ook in het weekend.

Tip: gebruik de zuil in combinatie met een enquête.

Zuil rond

Bundels (vaak samen gehuurd)

Profiteer van bundelkorting wanneer je bijvoorbeeld iPads en accessoires gecombineerd huurt.

iPad + zuil +
Met 4G data internet
Geen Wifi op locatie? Wel met onze supersnelle 4G datakaarten met landelijke dekking! - Ook in België
Vraag offerte aan voor deze bundel
iPad + zuil +
Met een sterke Powerbank
Geen stroom? geen stress met onze powerbanks
Vraag offerte aan voor deze bundel