Voordelen van iPads huren

iPads kosten heel veel geld. Eén is al een hele investering. Laat staan meerdere of zelfs tientallen.

En je hebt slechts tijdelijk iPads nodig. Een dag, een weekend, hooguit een week. Voor een evenement, beurs of congres. Of voor op het bedrijf of school.

Je kúnt ze aanschaffen; dan zijn ze helemaal van jou (of het bedrijf) en kun je ze altijd weer gebruiken. Doe het niet. Huur iPads. De voordelen ten opzichte van kopen zijn legio:

iPads huren is minimaal 90% goedkoper dan kopen!

Deze ligt voor de hand: een nieuwe iPad kost je minimaal € 300 exclusief btw. Wij verhuren ze voor  1 dag voor € 17. Een besparing van meer dan 90%!

Altijd toegang tot de nieuwste modellen

Koop de nieuwste iPad, en voor je het weet is die alweer verouderd. Steeds een nieuwe kopen is onhaalbaar. Laat ons voor je investeren in de nieuwste modellen. Dan huur je die gewoon.

Service & support

Huur je iPads bij ons, dan heb je recht op onze volledige service & support. En die gaat ver: zie hieronder. Koop je iPads in de winkel of online? Dan krijg je geen fractie van onze begeleiding.

Waarom iPads huren bij óns?

iPads kun je immers overal huren. Welnu, onze vergaande service is al genoemd. Niemand gaat zo ver als wij. En daarnaast krijg je bij ons:

  • Laagsteprijsgarantie
    Elders tóch goedkoper? Wij duiken d’r onder
  • Achteraf betalen
    Een aanbetaling is niet nodig
  • Levering binnen 1 dag
    Waar je ook iPads wilt huren in Nederland

Je mag onze iPads gebruiken alsof je ze gekocht hebt. We leggen je geen enkele gebruikersbeperking op:

Gebruik de apps die je wilt, zet je eigen bestanden erop, tover ‘m om in je eigen huisstijl, etc. Of vraag ons dat vóór je te doen. Het is allemaal onderdeel van onze service:

Onze unieke service

Geen vaag gedoe. Maar gewoon zoals je ’t hebben wil:

Brengen én ophalen

We leveren altijd op tijd, op het tijdstip dat jij kiest. En we halen ze weer bij je op, de dag na afloop van het huurcontract.

Klaarzetten op locatie

Het is voor ons een kleine moeite om de iPads voor je klaar te zetten. Vooral aangeraden wanneer je accessoires als zuilen gebruikt.

Altijd 100% opgeladen geleverd

Klaar voor gebruik. Zoals het hoort.

100% internetgarantie

Via wifi of een simkaart (4G): als je internet nodig hebt, hebben wij de oplossing voor iedere locatie. (Let op: gebruik van 4G-simkaarten kost wél iets extra) Benieuwd naar onze super voordelige tarieven?

Apps installeren

Vertel ons welke apps je nodig hebt, en wij installeren ze voor je. Natuurlijk mag je dit ook zélf doen.

Apps en opties afschermen

Gebruik van bepaalde apps onmogelijk maken? Of bijvoorbeeld gebruik van internet, Facebook of YouTube? Ook dat stellen we voor je in.

Jouw bestanden klaarzetten

Presentaties, afbeeldingen, video’s, documenten: stuur ze van tevoren naar ons, en wij zetten ze op de iPad. Uiteraard mag je dit ook zelf doen.

Huisstijl-proof maken

Wil je je logo als achtergrond op de iPad? Of andere huisstijl-elementen laten terugkomen? Wij zorgen ervoor.

Reset-service: privacy gegarandeerd

Je kunt zelf de iPads resetten na de verhuurperiode. Zo zijn al je bestanden en/of andere gevoelige informatie verwijderd. Maar als jij het niet doet, doen wij het. Standaardprocedure bij ons.

Overtuigd van de voordelen van een iPad huren?

Bespaar jezelf veel geld, en een hoop moeite. Vraag een voorstel aan bij ons. Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt afslaan.

Voorstel aanvragen