iPad zakelijk

iPads zakelijk inzetten wordt steeds meer gebruikt als mobiel kantoor.  Iedereen wil met oog op “Het Nieuwe Werken” continue online zijn en overal kunnen inloggen. Een iPad is simpel te bedienen en heeft een snelle processor. Je kunt er veel data op opslaan (cloud computing) en overal mee werken. Met internet op de iPad heb je altijd alles bij de hand, ben je zo online en neem je je mobiele kantoor mee in je auto op weg naar jouw klanten.

iPad voor zakelijk gebruik huren

Wil je geen grote investeringen doen of jouw medewerkers eerst kennis laten maken van de grote voordelen van iPads huren voor zakelijk gebruik? Dan bieden wij de meeste voordeligste opties om tablets te huren en met alle gebruiksgemakken die de tablets tegenwoordig met zich meebrengen. Jouw bedrijf kan toch ook niet meer zonder iPads?

iPad zakelijk gebruiken voor marketing en sales

IPad zakelijk_salesHeb je regelmatig nieuwe klanten en opdrachtgevers over de vloer? Beschikt jouw bedrijf over een bedrijfspresentatie, een aantrekkelijke Power Point of Prezi presentatie, nieuwe app of promotievideo van jouw diensten of producten die je graag aan de klant wil laten zien? Kijk daar komt de iPad bij kijken, want daarmee kun je in enkele seconden jouw bedrijf op haar best presenteren.  Haal maar binnen die klant!

iPad zakelijk gebruik voor mediatools

De moderne opties voor iPad zakelijk zijn oneindig. Je kunt makkelijk en snel (social media) accounts, online agenda’s, data en contacten toevoegen. Daarnaast kun je bestanden opslaan, bewerken en versturen via e-mail, ITunes of Cloud diensten.  Daarbij kun je gewoon met het Office pakket werken, zoals Word, Excel, PowerPoint en PDF, van spreadsheets, fotobewerking  tot tekstverwerking.
Met de geïntegreerde communicatie van meerdere iPads binnen een bedrijf, staat alles met elkaar in verbinding en dit maakt samenwerken zeer efficient.

Kijk ook bij onze service voor alle leveringsvoorwaarden en mogelijkheden.

Zakelijke apps voor iPads gebruiken

Je kunt veel zakelijke data op de iPad opslaan. Daarnaast hebben onze iPads voldoende batterijcapaciteit om er een hele werkdag gebruik van te kunnen maken. Naar wens kunnen wij zakelijke apps op de tablets downloaden of kies jezelf een aantal uit de Appstore.

Een iPad zakelijk huren: de voordelen  

  • Oneindige opties voor zakelijk gebruik
  • Altijd en overal online met een 4G internetverbinding
  • Ideaal bij bedrijfspresentaties aan de vergadertafel
  • Draagt bij aan papierloos werken
  • Ideaal voor digitaal vergaderen
  • Kant en klaar voor zakelijk gebruik
  • Veel voordeliger bij grotere aantal iPads huren

Geïnteresseerd in iPads voor zakelijk gebruik?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van iPads huren voor zakelijk gebruik? Doe gelijk een aanvraag via de mail en we nemen vrijwel direct contact met je op. Liever bellen? dat kan ook via 085 401 79 62.