iPad Mini 2019

Ook met 4G leverbaar
iPad Mini 2019
1 dag€ 26,-
>Elke vervolgdag€ 5,-
>1 week€ 45.-

Langer  of  meer huren =  jouw voordel

Vermelde prijzen zijn vanaf.

7,9 inchStandaard Wifi4G optioneel1 dag

Kleine iPad huren met grote mogelijkheden!

De iPad Mini model 2019 is ondanks zijn kleine omvang een van de meest vooruitstrevende tablets op de markt.  Sta je op een beurs, ga je enquêteren of moet je tickets scannen tijdens een evenement? Dan dan doe je er goed aan om deze kleine iPad te huren. Daarnaast is de iPad Mini licht in gewicht, heeft een uitstekend scherm is dun en voorzien van het nieuwste iPadOS besturingssysteem en beschikt over een zeer krachtige processor waardoor websites en Apps binnen no time op het scherm verschijnen.

Ook met 4G leverbaar!

Mobiel internet huren bij iPadshuren.nlOrganiseer je een belangrijk evenement en wil je daarbij gebruik maken van handige apps op de iPad Mini? Of ben je op een locatie en weet je niet zeker of er een goede internetverbinding beschikbaar is? Geef dat bij ons aan. Wij kunnen de iPads die je huurt voorzien van supersnel 4G internet dat stabiel en landelijk dekkend is.

Gigantische App store

Voor elke toepassing is er in de Apple App store wel een app te vinden. Daarnaast zijn de App’s kwalitatief van een hoog niveau. En omdat de iPad 2017 & 18 multitasking heeft, kun je switchen tussen de verschillende apps. Lekker makkelijk toch!

Premium product en een meer dan uitstekende service voor een voordelig tarief

Met de Apple iPad mini model 2019 leveren wij een premium product, daarnaast mag je bij ons rekenen op een meer dan uitstekende service. Wij bezorgen op locatie, regelen het afhalen en geven prima ondersteuning en dat voor een uiterst voordelig tarief. Dus doe je voordeel hiermee!

Bundels (vaak samen gehuurd)

Profiteer van bundelkorting wanneer je bijvoorbeeld iPads en accessoires gecombineerd huurt.

iPad Mini 2019 +
Overal internet met 4G datakaart
Geen Wifi op locatie? Wel met onze 4G datakaarten! Landelijke dekking!
Vraag offerte aan voor deze bundel
iPad Mini 2019 +
Met gratis case
Vraag offerte aan voor deze bundel
iPad Mini 2019 +
Gratis Apps
Wij installeren jouw Apps altijd gratis
Vraag offerte aan voor deze bundel