iPads voor op een beurs inzetten

Heb je binnenkort een beurs in de planning, of sta je zelfs vaker per maand op een beurs met jouw product of dienst? Overweeg dan eens het gebruik van een iPad! Je bent waarschijnlijk gewend om jouw (papieren) presentaties mee te nemen. Hierbij sleep je veel posters, borden en andere papieren met je mee. Dat hoeft niet langer als je gebruik maakt van een iPad op de beurs! Je kunt ter plekke de voordelen van jouw product laten zien en tevens resultaten tonen van onderzoeken en analyses. Je hebt alle gegevens bij de hand op één apparaat.

iPads huren, doe het nu

Heb je zelf geen iPad ter beschikking, dan biedt iPadshuren.nl de oplossing! Je huurt al een iPad vanaf 1 exemplaar. Maar zou het niet ideaal zijn om er meerdere mee te nemen en klaar te leggen, zodat je meerdere bezoekers tegelijk kunt overtuigen van jouw product? Wij kunnen met je meedenken over een perfecte oplossingen en kunnen je een aantrekkelijk voorstel doen. De iPad(s) die je huurt kunnen wij voorzien van de juiste apps en programma’s, of snel 4G internet zodat deze optimaal kunnen worden ingezet.

Profiteer van onze uitgebreide service

Op onze website vind je meer informatie over de soorten iPads die je kunt huren en de tarieven die daarbij horen. Dit wil zeggen dat wij de iPads bij je bezorgen en op de afgesproken datum weer ophalen. Vraag via de website gemakkelijk een persoonlijk voorstel aan en profiteer van de vele voordelen die iPads met zich meebrengen. Er zal een wereld voor je opengaan!

Ontdek ook onze accessoires